Ránctalanítás biomimetrikus (természetutánzó) faktorokkal

TRANSCELL® ALFA ACTIVE PROGRAM

Az ALFA ACTIVE készítmény egy különleges, világszerte újdonságnak számító innováció.

SKIN JET GmbH, Dr.med. Krystyna Komender anti-aging és gyógy-kozmetikai szaktekintély vezetésével olyan új módszert fejlesztett, amivel ismét bebizonyította, hogy a nem agresszív és mégis rendkívül hatékony módszerek úttörői közé tartozik.

Az aktív helyreállítási folyamat és a pozitív sejt-sokkoló terápia segítségével azonnal felismerhető javulás mutatkozik a bőrön, annak struktúrájában és a ráncok mélysége is azonnal csökken..

A látványos módszer mottója:

Mélyebbre. Gyorsabban. Hatékonyabban. Megújult arc csak 2 óra alatt!

TRANSCELL®  ALFA ACTIVE készítmény hatásmechanizmusa anti-aging módszer új megközelítésben

Az aktív szén pozitív hatóanyagát kombinálta a SKIN JET gyógyászati csapata a biomimetrikus (természetutánzó) konopeptid high-tech 018-molekulájával.

Mindkét hatóanyag: az aktív széné és a 018-konopeptidé ugyanolyan hatékonyak, mint a kúpcsiga mérgének hatóanyaga. Azzal megegyezően reagálnak és egyidejűleg „egy a kettőben” készítményt eredményeznek.

Az ALFA ACTIVE készítménnyel a TRANSCELL®  család az egyik legmodernebb és leghatékonyabb, legrövidebb hatásidővel rendelkező készítmény családdá alakult.

 

Az új ALFA ACTIVE készítmény hatása

Számos aktív hatóanyag tanulmányozásának eredménye képpen  Dr. med. K.  Komender az új korszak módszereit tökéletesítette az új cult-care-ré.

Egyfelől az ALFA ACTIVE készítmény alaposan tisztítja a bőrt, elnyeli a kémia részecskéket és a toxikus anyagokat, eltávolítja az elhalt bőrsejteket, összehúzza a pólusokat, kisimítja a bőrt és csökkenti a gyulladást. Másfelől, a botulinumhoz hasonló hatással rendelkezik, így elernyeszti, de nem blokkolja a mimikai izmokat két órán belül.

Az ideg-izom hálózaton belül aktiválódik a nátrium, kálium és kálcium csatornája.

A 018-conopeptid csavart szerkezetével a nagyon stabil peptidek csoportjához tartozik, nagyfokú penetráció jellemző rá, ami hasonló a lineáris molekulákéhoz. Ezáltal egy kisebb dózis is jól hat a preszinaptikus rendszerre.

Az ALFA ACTIVE készítmény koncentrált és természetes ereje rövid időn belül (5 perc) tökéletesen kitisztítja a pórusokat, kisimítja és feszesíti a bőrt, biodinamikus lifitng hatást fejt ki. Azonnal eltünteti a fáradtság látható jeleit és felfrissíti az arcvonásokat, anélkül, hogy „fagyott” hatást kölcsönözne a szemkörnyéknek. Aktiválja a sejteket és nyirokrendszert, így felgyorsítja a természetes sejtmegújulást, a kollagén és elasztin termelődést.

Egészség és helyreállítás

A bőr azonnal fiatalabbnak, üdébbnek, egészségesebbnek, feszesebbnek tűnhet, a csökken a ráncok mélysége és jelentősen javul a bőr szerkezete. Megszünteti a zsíros, fényes arcbőrt.

Mivel aktiválja a bőrt és a nyirokrendszert, ragyogást és feszességet ad a bőrnek és ezek mellett puhává, nedvességgel telivé is varázsolja azt, ezért nagy elismerésre tett szert a használók körében.

A klinikai tesztek bebizonyították, hogy már 2 órával az alkalmazás után jelentősen csökken a ráncok mélysége.

A SKIN JET gépi módszerrel együtt alkalmazva a végső eredmény még optimálisabbá tehető.

Alkalmazási területek:
  • bio-lifting
  • a szemkörnyék minden problémája
  • menopausa időszakában
  • operáció után
  • szemránc-felvarrás után
  • aknés bőrön
  • ráncfeltöltő készítmények kiegészítőjeként